LUOTA RAKENTAMISEEN AMMATTILAISEN KANSSA.

Palvelumme kattavat monipuolisesti erilaiset rakennusprojektit, jotta voimme täyttää kaikki asiakkaidemme tarpeet. 

Olipa kyseessä sitten uudisrakentaminen, korjausrakentaminen, remontoinnit, sisä- tai ulkotyöt, voit luottaa meihin ammattitaidon ja luotettavuuden suhteen.

Kylpyhuone- ja Saunaremontit

Tarjoamme kattavia kylpyhuone- ja saunaremonttipalveluita, jotka toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Kylpyhuone ja sauna ovat kodin tärkeimpiä tiloja rentoutumiseen ja hyvinvointiin, ja haluamme varmistaa niiden toimivuuden ja viihtyisyyden.

 • Suunnittelu ja Ideointi: Autamme suunnittelemaan ja ideoimaan kylpyhuone- ja saunaremonttia, jotta lopputulos vastaa täysin teidän tarpeita ja toiveita.
 • Korkealaatuiset Materiaalit: Käytämme remonteissamme aina korkealaatuisia ja kestäviä materiaaleja, jotta lopputulos on sekä kaunis että kestävä.
 • Aikataulu ja Budjetti: Huolehdimme siitä, että remontti etenee suunnitellusti ja pysyy sovitussa budjetissa, ja pidämme asiakkaan ajan tasalla koko prosessin ajan.
 • Viimeistelty Lopputulos: Tavoitteenamme on luoda kylpyhuone- ja saunaremonteissa viihtyisiä ja toimivia tiloja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita.
kylpyhuoneremontti
Putkistoa_refe

LVI-työt

Tarjoamme laadukkaita LVI-palveluita niin yksityisille kotitalouksille kuin yritysasiakkaillekin. Lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmät ovat olennainen osa kodin tai liiketilan toimivuutta ja mukavuutta, ja haluamme varmistaa niiden toimivuuden ja luotettavuuden.

 • Asiantuntevat LVI-palvelut: Ammattitaitoiset ja kokeneet LVI-asentajamme huolehtivat kaikenlaisista LVI-töistä, oli kyseessä sitten putkien asennus, lämmitysjärjestelmän huolto tai ilmastointijärjestelmän korjaus.
 • Suunnittelu ja Asennus: Autamme asiakasta suunnittelemaan ja toteuttamaan LVI-järjestelmän juuri heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa sopivaksi. Huolehdimme myös asennuksesta ammattitaidolla ja huolellisesti.
 • Korjaus ja Huolto: Tarjoamme myös LVI-järjestelmien korjaus- ja huoltopalveluita, jotta varmistamme niiden toimivuuden ja turvallisuuden pitkällä aikavälillä.

Uudis- ja Korjausrakentaminen aina anturasta viimeiseen listaan

Tarjoamme kattavia rakennuspalveluita sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen. Olipa kyseessä sitten uuden kodin rakentaminen alusta alkaen tai vanhan tilan kunnostaminen ja uudistaminen, olemme täällä auttamassa.

 • Uudisrakentaminen: Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaidemme  kodit alusta loppuun. Panostamme yksityiskohtiin ja laatuun varmistaaksemme lopputuloksen.
 • Korjausrakentaminen: Tarjoamme korjaus- ja kunnostuspalveluita kaikenlaisiin tiloihin ja rakenteisiin. Huolehdimme vanhan tilan kunnostamisesta ja uudistamisesta ammattitaidolla ja huolellisesti.
 • Suunnittelu ja Ideointi: Autamme asiakasta suunnittelemaan ja ideointiin sekä uudis- että korjausrakentamisessa, jotta lopputulos vastaa täysin heidän tarpeitaan ja toiveitaan.
Finished Custom Kitchen Build Gradating Into House Construction Framing.
3Ds rendered image of a blank cracked concrete wall and wooden floor, Ladder and painting tools and color cans on the floor

Maalaus- ja tapetointityöt

Kaipaatko kotiisi tai toimistollesi uutta ilmettä? Tarjoamme laadukkaita maalaus- ja tapetointipalveluita, jotka tekevät tiloistasi viihtyisämpiä ja persoonallisempia.

 • Maalauspalvelut:  kaikenlaisia maalaustöitä sisä- ja ulkotiloissa. Olipa kyseessä seinien, kattojen, ovien tai ikkunoiden maalaus, toteutamme sen huolellisesti ja ammattitaidolla.
 • Tapetointipalvelut: Sisältää niin tapettien asennuksen kuin vanhojen tapettien poistonkin tarvittaessa. Autamme valitsemaan sopivan tapetin ja toteutamme asennuksen huolellisesti ja tarkasti.
 • Valmistelu ja Viimeistely: Huolehdimme myös maalaus- ja tapetointitöiden valmistelusta, kuten pintojen pohjatöistä ja suojaamisesta. Lisäksi varmistamme, että työn jälki on siistiä ja viimeisteltyä.

Kosteusmittaus ja Kuivauspalvelut

Tarjoamme kattavia kosteusmittaus- ja kuivauspalveluita varmistaaksemme rakennusten ja tilojen turvallisuuden sekä säilyttääksemme niiden laadun ja eheyden.

 • Kosteusmittaus: Suoritamme perusteellisen kosteusmittauksen käyttäen nykyaikaisia ja tarkkoja mittauslaitteita. Tämä auttaa tunnistamaan kosteusongelmat varhaisessa vaiheessa ja estää mahdolliset vauriot.
 • Kuivauspalvelut: Jos kosteusongelmia havaitaan, tarjoamme ammattitaitoista kuivauspalvelua. Käytämme tehokkaita kuivausmenetelmiä ja laitteita varmistaaksemme tilojen nopean ja tehokkaan kuivumisen.
 • Vaurioiden Korjaus: Tarvittaessa suoritamme myös kosteusvaurioiden korjaukset ja remontit. Huolehdimme siitä, että vauriot korjataan perusteellisesti ja että tilat palautetaan alkuperäiseen kuntoonsa.
 • Ennaltaehkäisy: Tarjoamme myös ennaltaehkäiseviä kosteudenhallintaratkaisuja, jotka auttavat estämään kosteusongelmien syntymistä tulevaisuudessa.
kosteusmittaus

Miten voimme auttaa?

Tarvitsetpa sitten apua suuremman rakennusprojektin toteuttamisessa tai pienemmässä kodin kunnostustyössä, olemme täällä sinua varten. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi.