Kaikenkattavaa rakennuspalvelua

Sauna Remontti Turku

 
Tulen mielelläni paikan päälle antamaan tarkemman tarjouksen! Ota yhteyttä meihin tämän verkkolomakkeen kautta, niin sovimme ilmaisen suunnittelu- ja kustannusarviokäynnin. Tämän pohjalta voimme tehdä urakasta yksityiskohtaisen tarjouksen. Voitte myös ottaa yhteyttä suoraan puhelimitse, numeroon 044 529 6166.

Remontti tulossa? Rakennuspalvelu M. Hurme on erikoistunut monipuolisiin remontti- ja saneeraustöihin Turun lähialueella. Meiltä saat esimerkiksi kylpyhuone ja saunaremontit edulliseen hintaan. Meiltä löytyy myös VTT:n märkätilasertifikaati. Tämän lisäksi saat kauttamme myös vaivatta sähkö- ja putkimiespalvelut.

Oletko mahdollisesti kiinnostunut saunan remontoinnista Turun alueella? Meiltä se onnistuu. Hyvin tehty kylpyhuoneremontti nostaa myös asunnon arvoa. Tee meidän kautta kylpyhuoneremontti tai saunaremontti niin voit olla huoleti lopputuloksesta, ja saat myös edullisen hinnan. Jos on tarvetta, autamme myös tilan suunnittelussa. Yllä näytteitä meidän saunaremontista. Lisää kuvia remonteistamme löydät täältä.