Kaikenkattavaa rakennuspalvelua

Kylpyhuoneremontti Turku

 
Oletko kiinnostunut kylpyhuoneen remontoinnista Turun alueella? Meiltä se onnistuu. Kylpyhuoneremontti suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hyvin tehty kylpyhuoneremontti nostaa myös asunnon arvoa. Kylpyhuone kannattaa suunnitella huolellisesti ja miettiä tilaan toimivat ratkaisut sekä kalusteiden, että vesipisteasettelun kannalta. Meiltä löytyy VTT:n märkätilasertifikaati, ja toteutamme asiakkaalle märkätilojen lattian vesieristyksen, kaadot ja kaivot.
 

kylpyhuoneremontti-turku

Remontti tulossa? Rakennuspalvelu M. Hurme on erikoistunut monipuolisiin remontti- ja saneeraustöihin Turun lähialueella. Meiltä saat esimerkiksi kylpyhuone ja saunaremontit edulliseen hintaan. Meiltä löytyy myös VTT:n märkätilasertifikaati. Tämän lisäksi saat kauttamme myös vaivatta sähkö- ja putkimiespalvelut.

Pyydä kylpyhuoneremontti tarjous

 
Olipa toiveissasi minkälainen kylpyhuone vain, saat sen tilattua meiltä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovimme ilmaisen katselmuksen. Tämän pohjalta voimme tehdä urakasta tarkemman tarjouksen. Meihin voit ottaa yhteyttä sekä puhelimitse että sähköpostin välityksellä. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.
 

  • Kylpyhuoneremontit
  • Vesieristykset
  • Lattiakaivot
  • Laatoitukset
  • Sauna-asennukset